We donate 15 SEK per sold kaftan to cancer research ♡
We donate 15 SEK per sold kaftan to cancer research ♡
Cart 0

DUWE stöttar Cancerfonden

År 2013 drabbades två av tre i vår lilla familj av cancer. Vi hade den otroliga turen att allt gick bra, och att båda idag är friska. Mer än fem år har gått efter diagnoserna, vilket betyder lyckan av att få ett friskförklarande och chansen att pusta ut. På grund av det vi gått igenom tillsammans är vi väldigt måna om att vara med och bidra till att fler får chansen att leva ett långt liv, trots en cancerdiagnos. Vi har forskningen att tacka för att vi fortfarande har varandra, och genom fantastiska framsteg inom cancerforskningen så klarar sig fler och fler. 
Vi är små och nystartade, men det är ändå viktigt för oss att kunna vara med och bidra. Därför skänker vi 15 kronor per såld kaftan till Cancerfonden, vilket vi hoppas kunna utöka i framtiden när vi växer oss lite större. År 2018 var vårt första år som företag, och nu har vi precis skänkt en summa till forskning mot cancer.
Vill du också vara med och bidra? Gå in på Cancerfondens webbsida. För att fler ska få chansen leva långa och friska liv med sina nära och kära ♡ 

Older Post Newer Post


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published