THE DUWE & I BLOG — Beachlife
No autumn without apple pie, lit candles and cozy moments at home
Beachlife caftan caftans cake DUWE Kaftans holiday kaftan kaftaner kaftans Strandliv

For us there's no autumn without apple pie and this is a recipe we love to do over and over again☺️ I even remember where I found it; I was reading a magazine while waiting for the dentist. Back then there were no phones with cameras so I must admit (sorry dentist!) I ripped out the magazine page with the recipe..... Hope you will love it as much as we do. Ingredients For the pastry: 180-210 grams all-purpose flour 150 grams cubed unsalted butter 60 grams icing sugar 1 yolk For the filling: About 700 grams cooking apples, peeled and cut in wedges (must not...
A dish we love and make again and again!
Beachlife caftan caftans DUWE Kaftans kaftan kaftaner Salmon Carpaccio Strandliv

Detta är en rätt som vi i vår familj älskar och därför har den också blivit en ständig favorit i repris. Om jag inte minns fel så är det ett recept som Fredrik Eriksson - han som idag bland annat driver restaurangen på nyrenoverade Nationalmuseum - gjorde för många år sedan i något matprogram för TV, då han sände från ett utekök i Italien. Detta är verkligen medelhavsmat när den är som bäst tycker vi! Har fått många förfrågningar om receptet när jag lade upp bilden på mitt Instagram - så här nedan ser ni det. Så enkelt och...